Bittra Tjejen

Ibland behöver vi gnälla. Alla behöver gnälla. Ibland. Ibland är allt skittrist. Typ skittrist! Ibland händer skitkonstiga saker. Och det kommer jag (vi) att skriva om här...

Kärlek.

Kategori: 1

 
Alla blir vi kära ibland. Ibland blir vi lite kära. Ibland blir vi helt galet tokkära. Ofta när vi blir sådär galethimlansfantastiskt tokkära vill man tro att det är den störta kärleken av dom alla man råkat ut för. Att blixten slog ner och nu är det liksom på riktigt. Den bästa av dom alla. Den stora kärleken, med STORA bokstäver. The one and only liksom. 
 
Jo, tjena! Hur många har inte känt så fler än en gång? Ha, jo, jag tänkte väl det. Och vad betyder det då? Att man kan ha flera himlastormande kärlekar? Att the love of your life kan vara flera olika personer? Hej polygamist. Eller, är jag lite bitter nu kanske? Fast å andra sidan...man kanske byter upp sig varje gång? Men hur vet man i så fall när man nått toppen och inte kommer hitta någonting bättre? För så tänker väl ändå inte folk när de är kära, att de liksom kan hitta någonting bättre än dendär fantastiska de är med just då...? Och om dom gör det...vafan? Väx upp och gör slut!