Bittra Tjejen

Ibland behöver vi gnälla. Alla behöver gnälla. Ibland. Ibland är allt skittrist. Typ skittrist! Ibland händer skitkonstiga saker. Och det kommer jag (vi) att skriva om här...

Förlovningar.

Kategori: Allmänt

 
Är någonting man gör när man är kär. När man vill visa sin kärlek. När man känner att den man är med är den rätta. När man känner att man (enligt regelboken) ska gifta sig inom ett år.
 
Tyvär ser det ju inte ut såhär va. Tyvärr ser många förlovningen som en snygg ring på fingret. Som ett sätt att visa omvärlden att "jag är upptagen" alternativt det sjukste "detta är min tjej/kille". Att liksom förlova sig för att bara göra det, för att det är en häftig grej, för att visa någon annan eller för att ...."bara för att" liksom. 
 
Varför inte vänta i så fall? Köp ett jävla hjärta och dela på för fan. Ni vet...ett sånt man hade när man gick i 6:an...ett sånt där man delade på och tog halva var...förlova er inte. Det är betydligt mer pinsamt att behöva förklara för folk varför det sprack än varför man gjorde det från första början. 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: